29. jul. 2018

Mord i Skagen

Endnu en herlig spændingsroman fra Kirsten Holst's hånd. Denne bog er [vist] endda skrevet specielt til Familie Journalens læsere i sommeren 1998. Hvor cool er det lige?



Helt igennem perfekt sommerlæsning. Skønne karakterer og en mordgåde fra vores alle sammens sommerland; Skagen.

Syv kvinder der kender hinanden fra skoletiden, har planlagt en weekend sammen i Skagen. Det er Kamma der har inviteret til re-union i sit sommerhus.

Kriminalassistent Høyer er samtidig på ferie i Skagen, og da en af kvinderne bliver myrdet, må ferien vige for opklaringsarbejdet, i samarbejde med makkeren Therkelsen.

Der er mange tråde, forskellige motiver og teorier som skal følges - og det viser sig at der er skeletter i skabene hele vejen rundt i veninde-kredsen.

Og så sker der et mord mere ...


Jeg er ret begejstret for Kirsten Holsts kriminalromaner. De er hurtigt læst, skrevet i et lettilgængeligt sprog, har hyggelige karakterer og samtidig holder spændingen hele vejen igennem bøgerne. 

Udover gåden om hvem der er morderen, så er der også gåden om motiv og metode. Så selvom jeg [måske] har regnet en eller to af gåderne ud, så er den tredie som regel overraskende. 

Derfor er hendes bøger læseværdige ug underholdende.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥


©Livia
- - - - - 
Fakta

Mord i Skagen
af Kirsten Holst 
Antal sider: 162 
@Familie Journalen 1998, 1. udgave  
ISBN: 87-7294-963-5

¯\_(ツ)_/¯

Ingen kommentarer:

Send en kommentar