1. feb. 2020

Dødens Tempel


Endnu et mordmysterie som, den forfængelige, belgiske detektiv; Hercule Poirot skal opklare - og denne gang i selskab med den fantasifulde forfatter Ariadne Oliver. En duo der til sammen udgør et miskmask af teorier, metodik og konklusioner.



Ariadne Oliver er blevet bedt om at arrangere en leg, en så kaldt morderjagt, på et større gods Nasse House i Devon. Mordjagten skal være en del af festlighederne til en store folkelig havefest, der skal afholdes i godsets park.

Men hun har på fornemmelsen at der er noget galt og derfor beder hun Hercule Poirot om at komme til Nasse House, under påskud af, at han skal uddele præmier til vinderne af morderjagten.

Under havefesten sker der rigtigt nok et mord, samt andre mystiske forhold, som det nu er op til Hercule Poirot at få opklaret.



Bogen følger Agatha Christies klassiske opbygning af hendes krimier. Et udvalg af mistænkte, snørklede motiver og alibier  - som bliver gennemgået et ad gangen for til allersidst at blive opsummeret og afsløret til sidst.



Der er ikke meget andet at sige om denne bog, end at du vil nyde den såfremt du godt kan lide Agatha Christies bøger med Hercule Poirot.


Den er i øvrigt dramatiseret i to udgaver - med Peter Ustinov i hovedrollen og så naturligvis en indspilning med David Suchet som Hercule Poirot. På engelsk hedder den Dead Man's Folly.
Faktaboks
©Livia
- - - - - 
Fakta

Dødens Tempel 
af Agatha Christie

¯\_(ツ)_/¯

Ingen kommentarer:

Send en kommentar