8. jan. 2020

Inger. Der hvor hun kommer fra.

En hurtig og positiv læseoplevelse at sidde med en velskrevet biografi om politikeren Inger Støjberg, men også et indblik i dansk politik og ikke mindst partiet Venstre.



Gennem mange timers eksklusive samtaler med Inger Støjberg og dem, der kender hende bedst, tegner de i "Inger" et personligt portræt af en stille pige fra Hjerk i Sallingslund, der drømte om at blive bedst til håndbold og længe fulgte sin mors råd om ikke at stikke næsen for langt frem. 

Samt en portrættering af ungdomspolitikeren fra Viborg, der var lige ved at give op, fordi hun hverken slog igennem i medierne eller under Fogh-systemet. Og af integrationsministeren, som efter fem uger på posten stod med hundredevis af vandrende flygtninge på motorvej E47.


De fakta omkring menneskersmuglernes økonomi, som er beskrevet i kapitel 11 i forbindelse med annonceringen i arabiske medier er interessante, og selvom jeg følger med i dansk politik, så var nogle af tallende nye for mig. 


Den er en velgennemført blanding af biografi og små anekdoter fra årene i Ingers politiske karriere. Man kan være enig eller uenig med hendes politiske holdninger, men det ændrer ikke ved at det er en velskrevet biografi.

Bogen kan varmt anbefales til såvel politiske nørder dom for dem, der bare gerne vil vide mere om mennesket bag ministertitlken. 

©Livia
- - - - - 
Fakta

Inger. Der hvor hun kommer fra 
af Andreas Karker & og Martin Hjort 

¯\_(ツ)_/¯

Ingen kommentarer:

Send en kommentar