9. jun. 2019

Syv til alters

Kirsten Holsts spændingsroman "Syv til alters" handler om David, for hvem tilværelsen har været hård, og han er kørt helt af sporet.


Efter et ulykkestilfælde er han blevet inviteret til at bo hos sin gamle skolekammerat, Steen, der er præst. Præstegården er idyllisk beliggende i en lille landsby i Jylland, og David er klar over, at her har han en mulighed for at finde sig selv igen. 

Men næppe har han fundet sig til rette hos præstefamilien, før uhyggen begynder at brede sig. Præstens ægteskab er ikke så lykkeligt, som man kunne formode og forholdet mellem landsbyens beborer er slet ikke så hyggeligt.

Fra sin plads ved kirkeorglet overværer David to dødsfald under altergangen. Der viser sig at være gift i altervinen ...

Og sådan går historien slag i slag - med overraskelser, omveje og pudsigheder. Og den formår at holde min interesse - hele vejen. 

Endnu en hyggelig lille bog af Kirsten Holst. Jeg læser dem igen og igen og igen. Og selvom denne er skrevet i 1978, er den fortsat levende og aktuel.

©Livia
- - - - - 
Fakta

Syv til alters 
af Kirsten Holst 
Antal sider: 160 
@Familie Journal nr. 7/2000  
ISBN: 87-7914-094-7

¯\_(ツ)_/¯

Ingen kommentarer:

Send en kommentar