13. apr. 2018

Under Bjælken

Sikke en læse-lækkerhed. Er ret begejstret for bogens opbygning og måde at præsentere stoffet på. Opdelingen i livsfaser og underafsnittene herunder, er virkelig fedt tænkt.

Under Bjælken er Jens Andersens portræt af Kronprins Frederik. Stoffet er bygget på interviews af både familie, venner, bekendte - men også journalister og andre der i et eller andet omfang har beskæftiget sig med Kronprins Frederik, enten direkte eller indirekte.



Afsnittet i bogen defineres ikke kun af de forskellige faser i Kronprinsens liv, men også valg, personlighedstræk og -udvikling.
  1. Dreng
  2. Teenager
  3. Akademiker
  4. Frømand
  5. Erobrer
  6. Familiefar
  7. Sportsmenneske
  8. Konge

Der er godt nok meget om Kronprins Frederiks liv og historie, som jeg ikke anede noget som helst om. Fx at han og Prins Joachim har været på kostskole i Frankrig [ja, hvor skulle jeg vide det fra?] eller at han har arbejdet på en vin-gård i Californien - men så igen, jeg vidste ikke at Joachim havde arbejdet i den australske outback, heller.

Jeg har fået større indsigt og baggrundsviden i og om vores kronprinspar - og ja, det har været en fornøjelse. Velserveret af Jens Andersen.


©Livia
- - - - -
Fakta
Under Bjælken - Et portræt af Kronprins Frederik
af Jens Andersen
Antal sider: 379
@Gyldendal 2017
1. udgave, 5. oplag
ISBN: 978-87-02-21436-9

¯\_(ツ)_/¯

Ingen kommentarer:

Send en kommentar