6. jul. 2019

Rige menneskers problemer

Og det var så den sidste bog i Kevin Kwans trilogi om Rachel, Nick og en masse vanvittige, skønne og superrige asiater.


Denne tredje bog holder stilen fra de to foregående og historien bliver ved med at overraske og tage uventede drejninger. 

Det overvældende og farverige galleri af excentriske venner og familiemedlemmer, er (endnu mere) på krigsstien da familiens overhoved, Nicks bedstemor Su Yi ligger for døden.

Alle vil gerne sikre sig en plads i testamentet, og der bliver kamp om at fedte sig ind - og ikke mindst holde andre ude. Hvilket selvsagt fører til nogle mildest talt pinlige situationer.

Samtidig fortsætter familiens ulidelige indblanding i de unge menneskers liv, som var det en menneskeret. De forventer at blive indviet i selv de mest intime detaljer - og får de dem ikke frivilligt, findes der andre metoder. 

"Nu da Ah Ma var døende, havde de endelig tænkt sig at dukke op? Det var for lidt og for sent! Eller kunne der tænkes at være et skjult motiv? Var der lavvande i kassen hos familien Aakara for tiden? Var det derfor, de havde taget et rutefly? Eddie kunne slet ikke forestille sig noget så ydmygende. En thailandsk prins, som fløj på økonomiklasse! Og de havde kun fem stuepiger med denne gang. Og Adam var nødt til at drive disse patetiske små hotdogvogne. Det hele begyndte at så småt at give mening. Hidkaldte onkel Taksin nu pludselig alle sine sønner til Singapore, for at de kunne få fingrene i Tyersall Park?"

Underholdningen er i top, lige som i de to foregående bøger i serien. Bøgerne er letlæste trods det høje antal sider, og man kommer ikke til at kede sig, det kan jeg garantere.

©Livia
- - - - - 
Fakta

Rige menneskers problemer 
af Kevin Kwan 
Antal sider: 488 
@Hr. Ferdinand 2017 1. udgave, 1. oplag 
ISBN: 978-87-400-5384-5

¯\_(ツ)_/¯

Ingen kommentarer:

Send en kommentar